Partidul „Romania in actiune” sustine oficial candidatura lui Mircea Geoana la Presedintie

Președintele partidului România în acțiune, Mihai Apostolache, a anunțat în această dimineață: Convenția Națională a Partidului a decis, ieri seară, să susțină candidatura lui Mircea Geoană pentru funcția de președinte al României.

„Domnia sa a anunțat că este foarte aproape de luarea unei decizii cu privire la o candidatură ca independent la Președinția României, iar partidul nostru îl invită să candideze și îl va susține. Ne implicăm în strângerea de semnături, în acțiuni de promovare a candidaturii și vom proteja votul în ziua alegerilor.

De cinci ani, Mircea Geoană reprezintă cu succes România la vârful NATO și apreciem că este timpul să reprezinte țara noastră și din postura de președinte.

Este timpul pentru o Românie renăscută, ambițioasă și demnă, o Românie care să facă saltul istoric și să fie câștigătoare a transformărilor din lume, nu victima acestor transformări. O Românie aflată în centrul Europei, și nu la periferie, în care statul să nu mai chinuie antreprenorii, să nu-i mai umilească pe seniori, să nu-i mai ignore pe tineri și care să nu le mai blocheze dezvoltarea. O Românie care să promoveze meritocrația în viața publică și care să încurajeze inițiativa, în care să se investească masiv în Educație și Sănătate. O Românie a noastră, a întregii națiuni, care să aibă în fruntea ei o gândire independentă și conectată la marile transformări care se produc în lume, dar ancorată în problemele reale ale țării”, a detaliat Mihai Apostolache azi în cadul unei conferințe de presă.

Posibil să fie acesta primul partid care face un astfel de anunț oficial.

Articolul Partidul „Romania in actiune” sustine oficial candidatura lui Mircea Geoana la Presedintie a aparut prima data pe Prahova Business.

Photo Herbal garden Previous post Ghid pentru Cultivarea Plantelor Medicinale și Aromatice în Ferma Ta
Photo Modern farming techniques Next post Cum să Îți Transformi Ferma într-o Afacere de Succes cu Tehnici Moderne