Anuntul Prefectului: La Slanic au inceput lucrarile de stabilizare definitiva a zonei unde s-a format craterul

După ce o localnică a filmat pe 27 iunie cu un cetățean făcea o probă și prea că se scufundă într-un soi de șanț format în spațiul verde din imediata vecinătateacelebrului crater de laSlănic, iată că prefectul Emil Drăgănescu are a ne da vești proaspete, deoarece… se întâmplă ceva la Slănic!

„La Slănic, firma contractată  de primărie a început astăzi lucrările de stabilizare definitivă a zonei afectată de fenomenele de surpare și tasare!

Alături de Virgiliu Daniel Nanu, președintele Consiliului Județean,  de primarul și viceprimarul localității și de reprezentanții constructorului și ai rețelarilor  am monitorizat primele lucrări!

Am constatat lucruri pozitive și anume modul în care se desfășoară lucrările,  dar și aspecte mai puțin plăcute și anume faptul ca zona era încă alimentată cu ape uzate provenind din rețelele Hidroprahova!

Am solicitat de urgență rezolvarea acestei probleme,  în conformitate cu hotărârile CJSU,  astfel încât lucrările să se desfășoare în condiții corespunzătoare și efectele lor să fie așa cum ni le dorim toți, durabile și sigure!”, a transmis în aceatsă seară prefectul.

Articolul Anuntul Prefectului: La Slanic au inceput lucrarile de stabilizare definitiva a zonei unde s-a format craterul apare prima dată în Primar in Prahova.

Previous post Află cum să-ți transformi curtea într-un loc unde să uiți de probleme
Photo Drone Mapping Next post Secretele Agriculturii de Precizie: Cum să Utilizezi Dronelor și Senzorii