Vesti excelente pentru tinerii din Busteni! Proiectul de construire a locuintelor nZEB prinde… contur

Proiectul de construire a locuințelor nZEB prin fonduri europene PNRR avansează cu succes către faza de proiectare și execuție!

 „Vești minunate! Într-o zi plină de optimism, orașul Bușteni marchează un moment important prin semnarea contractului pentru proiectarea și execuția blocurilor destinate tinerilor.

 Acest proiect este unul dintre cele mai importante proiecte depuse până în acest moment de către Primăria orașului Bușteni, proiectul privind construirea a trei blocuri nZEB de locuințe sociale pentru tinerii din orașul Bușteni. Terenurile propuse pentru construcția acestor blocuri sunt localizate pe Str. Urlătorii și Str. Ștefan Cel Mare – valoarea eligibilă aprobată fiind de 14.120.845,78 Lei, fonduri europene obținute prin programul PNRR”., a transmis vineri primarul orașului Bușteni,Mircea Corbu.

 Pentru a fi posibilă depunerea acestui proiect și a avea terenurile disponibile, „în cadrul Consiliului Local s-a aprobat retragerea dreptului de folosință pentru terenurile acordate gratuit pentru mai mulți cetățeni de onoare, persoanele aveau obligația începerii construcției în termen de un an de la data atribuirii terenului, dar nu și-au exprimat dorința de a construi locuințe în orașul Bușteni și nici nu au făcut vreun demers în acest sens din anul 2010. Confruntându-ne cu o lipsă majoră de locuințe sociale pentru tinerii din Bușteni și pentru a veni în sprijinul acestora la început de drum, considerăm că a fost decizia corectă pentru soluționarea problemelor locale”, a precizat edilul.

Articolul Vesti excelente pentru tinerii din Busteni! Proiectul de construire a locuintelor nZEB prinde… contur apare prima dată în Primar in Prahova.

Previous post Promovarea vinurilor din Dealu Mare: O viziune de dezvoltare și excelență
Next post Cum se face alegerea taurului de monta