Vandalism maxim in Sectorul 6! Ce transmite primarul?


„Durerea pe care o resimt atunci când văd astfel de acte de vandalism este aproape fizică. Și le văd zilnic. Sunt pe un grup în care Poliția Locală semnalează zilnic căte ADP distrugerile”.

Esteceea ce mărturisește „cu foc” și motivată indignareprimarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Acesta vorbete în termini duri despre cei care „anulează munca a zeci de oameni, plecând de la bugetare, proiectare, achiziție,  execuție”.

Totodată, edilul precizează: „Zeci de mii de euro, sute pe parcursul unui an, merg pe reparații în loc să meargă în investițiile din școli, cazuri sociale, piețe etc”.

Continuându-și idea, Ciprian Ciucu tranmsite: „În cca. 3 luni finalizăm centrul de monitorizare video, care va supraveghea cu 3000 de camere, sute de locații.  Mă gândesc, la modul foarte serios să opresc reabilitarea parculețelor până supravegherea video să fie finalizată.  Avem în lucru 15 de astfel de locuri de joacă, ce ar fi putut fi gata în decembrie.  Pe de altă parte, pare mai mult decât vandalismul unor exaltați. Tartanul acela nu se rupe așa, în linie dreaptă”.

Articolul Vandalism maxim in Sectorul 6! Ce transmite primarul? apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

Previous post MOS GERILA, MOS GERILA, pe la noi… sa nu mai vii!
Next post Perchezitii la persoane banuite de PROXENETISM si TRAFIC DE MINORI. In Ploiesti si in alte doua resedinte de judet