ULTIMA ORA: IGSU cere ISU Prahova un raport preliminar cu privire la nenorocirea de la Tohani

IGSU a transmis marți seară, în jurul orelor 0.30, urm-torul comunicat privitor la tragedia de la pensiunea din Tohani: „În urma tragicului eveniment produs în această dimineața la un operator din județul Prahova, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a solicitat ISU Prahova prezentarea unui raport preliminar referitor la controalele efectuate, inclusiv deficiențele constatate și sancțiunile aplicate, dacă acestea există, precum și măsurile dispuse de personalul de specialitate în scopul remedierii deficiențelor constate la nivelul spatiilor aparținând operatorului economic cu funcțiuni de cazare situat în localitatea Tohani din județul Prahova, în timpul verificărilor efectuate.

Acest raport solicitat de altfel și de șeful DSU, dr. Raed Arafat, va face obiectul unei analize ample, alături de specialiști ai Inspecției de Prevenire din cadrul IGSU.

Datele prezentate vor contribui la crearea unui imagini obiective asupra activităților derulate de ambele părți, îndatoririle și obligațiile aferente fiecărui sector de activitate, în scopul protejării vieții și a bunurilor cetățenilor.

Totodată, în cazul în care vor fi constatate nereguli sau deficiențe în îndeplinirea atribuțiilor, vor fi dispuse măsurile care se impun”.

 Amintim că până la acest moment au fost găsite 6 victime carbonizate.

foto: DSU

Articolul ULTIMA ORA: IGSU cere ISU Prahova un raport preliminar cu privire la nenorocirea de la Tohani a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

Previous post Un alt fel de colind, din inimile si mainile copiilor din Izvoarele
Next post Cel mai mare foc de artificii va intampina noul an la AZUGA