Romgaz Black Sea Ltd. are nou director, care a obtinut Doctoratul la UPG Ploiesti

Compania Romgaz a numit-o la conducerea filialei Romgaz Black Sea Ltd. pe Diana-Andreea Lupu, doctor-inginer în domeniul petrol și gaze, cu studii de specialitate la facultățile din Sibiu și Ploiești. La Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești a susținut, în urmă cu doi ani, teza de doctorat cu tema ″Contribuții privind stimularea afluxului de gaze naturale în sondele cu dificultăți tehnologice, prin reabilitarea sistemului zăcământ-sondă″.

Diana Lupu (foto: Linkedin) l-a înlocuit în funcție pe Alin Știrbu, care deținea poziția din august 2022 și fusese anterior director adjunct al ExxonMobil România. Noua șefă a Romgaz Black Sea Ltd. a mai lucrat pentru gigantul american al serviciilor petroliere Schlumberger, în România și în Sultanatul Oman, a fost consilier tehnic al directorului general al Romgaz (ulterior director general adjunct) Aristotel Jude, lucrând și la elaborarea de studii de evaluare a resurselor geologice și a performanțelor în exploatare ale zăcămintelor de gaze naturale, în cadrul Serviciului Stimulare-Reabilitare Producție.

Articolul Romgaz Black Sea Ltd. are nou director, care a obtinut Doctoratul la UPG Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

Previous post In loc de reverberatii la omagierea lui TOMA T. SOCOLESCU: „TOT RESPECTUL, domnule Florin Sicoie!”
Next post Un oras… ca afara: Ploiesti, ca-n Gambia sau Malawi