ROCKWOOL România susține sportul și comunitatea locală prin competiția Prahova River Bike Challenge

Prahova River Bike Challenge, aflat la a doua ediție în acest an, a adunat sute de oameni pe colina din zona barajului Nedelea duminică, 7 mai. Mânați de entuziasm și spirit de competiție, 244 de oameni s-au înscris la evenimentul de ciclism care promovează mișcarea pe bicicletă, cel mai mic competitor fiind o fetiță de 3 anișori, 1 lună și 13 zile, iar cel mai vârstnic având 75 de ani.

Startul s-a dat la ora 10.00, când picii de 3-5 ani au pedalat pentru prima lor medalie la proba de 500 de metri. Cu fiecare categorie de vârstă, proba pe traseul de mountain bike a fost tot mai dificilă, urcând la 2 km pentru categoria 6-9 ani, la 8 km pentru categoria 10-14 ani, 12 km pentru categoria 15-17 și ajungând la 22 de km pentru cei peste 18 ani.

Pe un traseu cu o dificultate moderată, competitorii au pedalat pentru a scoate cel mai bun timp, iar cronometrul a indicat 46 min 57 sec pentru învingătorul la categoria 18-49 de ani, 22 km. La categoria 50+, au concurat 14 bicicliști, care au animat cel mai mult atmosfera datorită spiritului de echipă. Deși a fost un eveniment local, pasionații de ciclism au venit din București, Ilfov (Chitila, Snagov, Mogoșoaia, Dobrești, Corbeanca), Dâmbovița, Tulcea.

Sponsorul principal din acest an a fost ROCKWOOL România, producător de vată minerală bazaltică, un investitor important din județ. Acțiunile de susținere a comunităților în care își desfășoară activitatea Grupul ROCKWOOL sunt marcate de o implicare activă în plan social, de mediu, cultural și sportiv.

Florin Popescu, Business Unit Director ROCKWOOL Balkans, a dat startul pentru categoria 18-49 de ani, alături de primarul comunei Ariceștii Rahtivani, Gheorghe Orbu.

Detalii pe Prahova Business.

Articolul ROCKWOOL România susține sportul și comunitatea locală prin competiția Prahova River Bike Challenge apare prima dată în Primar in Prahova.

Previous post Petrolul Ploiesti bate Chindia Targoviste, la Ploiesti …in deplasare si revine lider in play out
Next post ORDIN DE PREFECT in cazul unui bebelus ajuns in stare critica la Spitalul de Pediatrie Ploiesti: se instituie o comisie mixta de verificare a cazului. Copilul e la ATI!