EXCLUSIV: Oprisescu Dulgheru Andrei Stefan (IPG Ploiesti), medalie de bronz la o sesiune internationala de comunicari stiintifice din Indonezia

In perioada 19-21 decembrie 2023, s-a desfasurat sesiunea internationala de comunicari stiintifice pentru studenti International Applied Science Project Olympiad, din Indonezia, desfasurata in campusul universitatii Sepuluh Nopember Institute of Technology, Surabaya.

Concursul a reunit participanti din 15 tari, printre care Arabia Saudita, Singapore, Vietnam, Emiratele Arabe Unite, Kazahstan, Turcia, Tailanda, Filipine, Indonezia, Hong Kong si Romania.

Lucrarea stiintifica redactata de Oprisescu Dulgheru Andrei Stefan, student in anul 3 la Facultatea de Inginerie a Petrolului si a Gazelor din cadrul Universitatii Petrol si Gaze din Ploiesti, impreuna cu Raduta Petrescu Andrei, student in anul 3 in cadrul Facultatii de Inginerie Electrica a Universitatii Politehnica Bucuresti a obtinut premiul 3 si medalie de bronz, la egalitate cu echipa reprezentanta a Universitatii King Abdul Aziz University of Jeddah din Arabia Saudita.

In luna noiembrie a anului trecut, Oprisescu Dulgheru Andrei Stefan a reusit sa obtina locul 1 cu proiectul ResoTech Climate Enhancers, la etapa finala a editiei a VII-a a concursului de ideei de afaceri GoBiz 2023, ce a avut loc in perioda 9-12 noiembrie 2023, la Predeal.

Proiectul format dintr-un model simplificat al fenomenului fizic și un plan de afaceri abordează separarea componentelor unui amestec de gaze prin propagarea unei unde acustice călătoare, creând astfel un flux direcționat al componentelor mai ușoare care le indeparteaza de transductoarele de sunet.

In luna decembrie 2023, la etapa națională a Olimpiadei Economistilor în Formare, Andrei Ștefan Oprisescu Dulgheru a obținut locul al treilea, devenind primul student cu specializare tehnică care s-a clasat pe podium în istoria competiției!

Evenimentul a reunit 86 de participanți reprezentând 16 universități din România si s-a desfășurat în perioada 7-9 decembrie a.c., la Craiova.

Articolul EXCLUSIV: Oprisescu Dulgheru Andrei Stefan (IPG Ploiesti), medalie de bronz la o sesiune internationala de comunicari stiintifice din Indonezia a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

Previous post Cel mai mare foc de artificii va intampina noul an la AZUGA
Next post AllmaDesign – Transformă-ți Viziunea în Realitate cu O Agentie Web Design și SEO de Top