Compresorul de Aer 200 Litri MCX 200/348 220V de la Michelin: Soluția de Înaltă Performanță pentru Atelierele Profesionale

Compresorul de Aer 200 Litri MCX 200/348 220V de la Michelin: Soluția de Înaltă Performanță pentru Atelierele Profesionale

În lumea echipamentelor pentru ateliere auto, puține branduri se ridică la standardul Michelin. Compania, deja bine cunoscută pentru anvelopele sale de înaltă calitate, își continuă tradiția excelenței cu compresorul de aer MCX 200/348 220V. Cu o capacitate de butelie de 200 de litri și un motor electric monofazat, acest compresor de aer este ideal pentru aplicații profesionale. Vom arunca o privire mai detaliată asupra caracteristicilor sale pentru a înțelege de ce acest compresor este o alegere de top.

Caracteristici cheie

Construcție Robustă

Cu două pistoane și o carcasă durabilă, acest compresor este construit să dureze. Sistemul de ungere îmbunătățit, alături de aripioarele de răcire ale cilindrului și ale capacului chiulasei, garantează o funcționare fără probleme.

Eficiență și Putere

Alimentat la o tensiune de 220 V, compresorul are un motor de 2.2 kW. Cu un debit de aer aspirat de 350 l/min și un debit de aer refulat de 245 l/min, acesta oferă puterea și eficiența necesare pentru atelierele auto aglomerate.

Detalii Tehnice de Remarcat

  • Presiune Maxima: 10 bar
  • Turație: 2760 rpm
  • Nivel de zgomot: Lw=95 dB
  • Dimensiuni: 141 x 51 x 92 cm
  • Greutate: 105 kg

Alte Facilități

Michelin nu a economisit nici la capitolul confort și utilizare eficientă. Compresorul vine echipat cu un presostat, protecție termică cu resetare automată, un regulator de presiune și un manometru. În plus, roțile și manerul inclus ajută la manipularea și transportul ușor al aparatului.

Unde să-l Găsiți?

Dacă sunteți în căutarea unui compresor de aer robust și fiabil, Compresorul de Aer 200 Litri MCX 200/348 220V, Michelin este disponibil exclusiv prin Toolsboxservices, un furnizor de încredere pentru echipamente auto profesionale.

Acest compresor de aer reprezintă o investiție inteligentă pentru orice atelier profesional. Cu o combinație inegalabilă de putere, eficiență și durabilitate, este o alegere excelentă pentru profesioniștii auto care nu vor să facă niciun compromis.

Previous post Noi tehnici pe care le puteți încerca pentru a vă optimiza conținutul site-ului
Next post Ploiestii ANAPODA! Asa arata un loc de parcare in CENTRU!