Campina SPORTIVA, la un nou nivel: e pe harta internationala a orientarii sportive! Mesajul primarului

„La Câmpina a fost organizată o competiție EXTRAORDINARĂ, la care au participat 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝟏𝟕 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢. CÂMPINA SPORTURILOR este acum la un alt nivel, un nivel INTERNAȚIONAL!

 𝐂𝐮𝐩𝐚̆ 𝐓̦𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐋𝐚𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐥𝐚 𝐎𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐚̆, 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐚̂𝐦𝐩𝐢𝐧𝐚 𝐜𝐮 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐞𝐭𝐚𝐩𝐞 𝐝𝐞 𝐫𝐚𝐧𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐎𝐊 𝐒𝐢𝐥𝐯𝐚 𝐚𝐮 𝐫𝐞𝐮𝐧𝐢𝐭 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟑𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐭̦𝐚𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐢𝐧𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞. 🫶🏻

 O desfășurare de forțe și totul din 𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐨𝐫𝐢𝐳𝐚̆𝐫𝐢. Le mulțumesc din suflet sponsorilor care ne-au fost alături!

 𝐌𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐞𝐬𝐜 Clubului OK Silva pentru orele de pregătire făcute în liceele din municipiu, le mulțumesc elevilor câmpineni care au participat la competiții, fie ca sportivi, fie ca voluntari, le mulțumesc tuturor sportivilor care au luat startul și au contribuit la succesul acestei competiții!

 𝐃𝐮𝐜𝐞𝐦 𝐂𝐚̂𝐦𝐩𝐢𝐧𝐚 𝐚𝐜𝐨𝐥𝐨 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐢𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐬̦𝐢 𝐢𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐧 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯. 𝐍𝐮 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐬̦𝐨𝐫, 𝐝𝐚𝐫 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐬!

 Sunt mândru că am găzduit acest concurs și să știți că orientarea sportivă prinde tot mai mult teren și în țara noastră. 𝐂𝐚̂𝐦𝐩𝐢𝐧𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐨𝐥𝐨, 𝐩𝐞 𝐡𝐚𝐫𝐭𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐨𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐞!”- este mesajul transmis de primarul municipiului, Alin Moldoveanu.

Sincere felicitări!

Articolul Campina SPORTIVA, la un nou nivel: e pe harta internationala a orientarii sportive! Mesajul primarului a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

Previous post Cine a dat azi o frumoasa lectie la Centrul de Transfuzie Sanguina Ploiesti?
Next post Biblioteca din Sirna are acum propria sa… POEZIE