Atletism / CS Atletico Slănic – Două titluri de campion al României

În zilele de 8 și 9 iulie a.c., Stadionul de atletism Nicolae Mărășescu din Craiova a fost gazda Campionatelor Naționale de Atletism pentru Seniori și Tineret ale României. Atleții de la CS Atletico Slănic, conduși de Președintele clubului, Gimy Mușat și profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut o prestație excelentă, reușind să obțină 2 titluri de Campion al României și 2 medalii de bronz!

În prima zi, echipa de ștafetă mixtă 4 x 400 m, în componența Ruben Chivi – Bianca Stoica – Andrei Rebecca – Mark Fandly, a reușit, cu timpul de 3.32.66 min., să intre în posesia celor două titluri de campioană a României, atât la Seniori, cât și la Tineret!

Tot în prima zi, atleta Rebecca Ioana Andrei a reușit, în proba de 400 m, cu timpul de 54.70 sec. să obțină medalia de bronz la categoria Tineret.

În a doua zi de concurs, atleții prahoveni au reușit să obțină încă o medalie de bronz la Tineret cu ștafeta 4 x 400 m, în componența Darius Cornescu – Ruben Chivi – Teodor Marin – Mark Fandly.

De menționat că rezultatele sunt cu atât mai valoroase, ținând cont că Bianca Stoica, Ruben Chivi, Darius Cornescu și Teodor Marin sunt încă juniori!

Articolul Atletism / CS Atletico Slănic – Două titluri de campion al României a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

Previous post A…proape SOCANT: Urs, in plina zi, la Aricestii Rahtivani, in camp deschis!
Next post Implantul Dentar și Impactul Său Asupra Sănătății Orale și Generale