Alt fel de prefata la Festivalul „Toma Caragiu”: Doua spectacole ale teatrului ploiestean, la Festivalul International de Teatru „Liviu Ciulei”„Teatrul mi se pare un templu, iar spectacolul un ritual inchinat fiintei, lumii, semenului nostru” (Valeriu Sârbu)

SUPER!!! Cu numai câtevazile înaintea Festivalului Internațional de Teatru „Toma Caragiu”, organizat de teatrul ploieștean omonim, spectacolele acestuia- „Toxic” și „Piatra din casă” participă la Festivalul Internațional de Teatru „Liviu Ciulei”.

Trebuie spus că tema centrală a festivalului, organizat de Teatrul „Alexandru Davila” Pitești, este COMICUL – CA FORMĂ DE REZISTENȚĂ, cele două producții ale Teatrului „Toma Caragiu” prezentând, cu umor și ironie, relațiile dintre protagoniști și întortocheatele lor povești de viață.

Spectacolul „Toxic” este programat sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului „Alexandru Davila”. În aceeasi locație și tot cu începere de la ora 19.00, se va juca și spectacolul „Piatra din casă”, duminică, 13 noiembrie.

 Onorant, minunat, demn de apreciat!

SUCCES!!!

Articolul Alt fel de prefata la Festivalul „Toma Caragiu”: Doua spectacole ale teatrului ploiestean, la Festivalul International de Teatru „Liviu Ciulei” a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.Source link

Previous post Bursa de Valori Bucuresti celebreaza 140 de ani de la infiintarea primei burse de valori mobiliare in Romania. Eveniment aniversar desfasurat sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei
Next post Ce se intampla cu BUGETUL pentru 2023? Premierul ofera detalii!