Ai nevoie de baterii de cada? Iata ce trebuie sa cunosti

Ai nevoie de baterii cada freestanding, insa nu stii ce modele ai la dispozitie?

Afla din randurile de mai jos tot ce trebuie sa cunosti despre aceste produse, si tine cont de toate caracteristicile, astfel incat investitia ta sa fie una pe termen cat mai lung. Mai multe despre o baterie cada freestanding vezi aici.

Baterie cada freestanding

Baia este locul unde te igienizezi si din acest motiv este indicat sa alegi baterii sanitare de calitate. In magazinele specializate si in mediul on-line vei descoperi numeroase modele si culori, insa doar unele produse se potrivesc cu un obiect de tip freestanding. De exemplu, o baterie pentru lavoar nu este la fel cu o baterie cada freestanding. Nu uita sa citesti cu atentie descrierea si sa verifici materialul inainte de a plasa o comanda.

Modalitati de montaj

Montajul unei baterii de baie este diferit in functie de obiectele sanitare pentru care le detii. Pentru cada freestanding vei putea alege un montaj in pardoseala, in perete sau atasare pe marginea cazii. Procesul poate fi dificil si din acest motiv este recomandat sa apelezi la ajutorul unui instalator. In mod sigur vrei ca bateria sa fie montata corect, iar apa sa curga direct in cada si nu pe jos. Nu uita de tevile de apa si de scurgere, mai ales daca alegi o baterie incastrata in podea. Acestea vor trebui si ele incastrate in pardoseala pentru a fi ascunse vederii.

Modul de actionare

In functie de preferinta si stilul tau, este util sa cunosti ca poti alege doua variante de baterii. Cu monocomanda sau dubla comanda. Daca alegi o baterie cu monocomanda vei putea actiona atat apa calda, cat si pe cea rece cu ajutorul unui singur robinet. Pentru un stil clasic sau retro, bateria cu dubla comanda poate fi cea mai potrivita. Vei putea actiona apa rece cu ajutorul robinetului de culoare albastra, iar apa calda cu cel de culoare rosie.

Materiale

Alege un produs de calitate daca vrei sa-l utilizezi o perioada lunga de timp fara sa fie necesar sa investesti in reparatii sau intr-un nou model. Verifica materialele deoarece acestea influenteaza durata de viata a bateriilor. Cele mai utilizate sunt: inox-ul, bronzul, alama. Nu uita, fiecare material detine caracteristici si proprietati diferite. Achizitioneaza bateria potrivita cu nevoia ta.

Functii

Vei fi incantat sa afli ca poti alege diverse modele de baterii nu doar dupa aspect, ci si dupa eficienta. Unele produse sunt cele de baza simple, insa poti opta pentru baterii cu functii suplimentare. De exemplu, modelul cu termostat va mentine temperatura apei la un nivel constant, astfel incat tu sa te poti relaxa cat mai mult. O alta functie disponibila este senzorul, care actioneaza apa doar atunci cand simte miscare din partea ta.

Ce contine o baterie de baie?

Despre bateria de baie trebuie sa cunosti ca are in componenta atat elemente standard cat si suplimentare. Cele mai importante sunt: corpul bateriei, maner, cartus, filtru de cartus, garnituri, furtun. In cazul inca care doresti un element mobil poti alege sistemul de dus. Acesta este format dintr-un furtun si para de dus. On-line vei gasi si baterii cu sisteme integrate, precum cele cu jet de apa pentru masaj.

Garantie

Vei beneficia de o garantie pentru produsele alese, in functie de natura acestora. In mod normal obiectele sanitare sunt asigurate in caz de defectiune pentru o perioada de 24 de luni, insa aceasta poate sa difere in functie de calitatea materialelor.

Indiferent daca ai nevoie de o baterie sanitara sau de alte accesorii si oglinzi de baie: https://elves.ro/31-oglinzi-de-baie, asigura-te ca vei achizitiona produse calitative. Acceseaza site-ul Elves.ro si descopera cele mai potrivite modele pentru baia ta!

Previous post Ziua Drapelului National, la Ploiesti
Next post Află tot ce trebuie să știi despre cosurile ceramice de fum