4 lucruri de care ai nevoie dintr-un magazin de seminte legume!

Un magazin de seminte de legume ar trebui sa fie locul la care poti apela cu incredere pentru a cumpara atat seminte de calitate superioara, cat si accesorii sau elemente aditionale care te pot ajuta inainte, in timpul si dupa plantarea semintelor.

Pe scurt, oferta completa a unui asemenea magazin nu ar trebui sa se opreasca la seminte profesionale sau hobby si ar trebui sa includa turba, folie de mulcire, accesorii si elemente necesare constructiei unui solar si multe altele.

Iata patru lucruri care vor fi mereu prezente in cel mai bun magazin de seminte, fie acesta fizic sau online!

Seminte profesionale si seminte hobby

Desigur, trebuie sa vorbim despre semintele profesionale si cele hobby, din moment ce acestea sunt materia prima a oricarui gospodar, fermier si cultivator din Romania. Semintele profesionale sunt caracterizate de produse hibrid care prezinta rezistenta ridicata in fata daunatorilor si intemperiilor. Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de seminte profesionale – si care ar trebui sa fie prezent in orice magazin de seminte legume – este Hazera.

Semintele hobby, pe de alta parte, sunt seminte comune folosite in orice gradina de legume. Acestea sunt alegerea principala a gospodarilor care cultiva legume in scop personal, desi aceste seminte pot fi folosite si cu scopuri comerciale. Cel mai cunoscut brand de seminte hobby in Romania este RACI Sementi. Plicurile de seminte ale acestui producator sunt prezente in orice magazin de seminte legume, inclusiv supermarketuri.

Echipamente si accesorii irigatii

Unul dintre aspectele care va fi imbunatatit cat de curand posibil de catre un cultivator incepator este modul in care recolta este irigata. In acest sens, un magazin cuprinzator de seminte legume ar trebui sa puna la dispozitia cultivatorilor si echipamente si accesorii aferente sistemelor de irigatie.

Acestea nu prezinta dimensiuni exagerate incat sa fie nevoie de un depozit special. Furnizarea catorva benzi de picurare de calitate superioara sunt de ajuns pentru a oferi unui cultivator un inceput bun in crearea propriului sau sistem de irigatie.

Turba

Turba este probabil unul dintre cei mai bune tipuri de ingrasamant natural de pe piata. Cu foarte multe beneficii – previne compactarea solului, retine apa, imbunatateste absorbtia nutrientilor – turba este un element care poate fi utilizat si de catre cultivatorii incepatori.

Orice magazin de seminte legume care doreste sa ofere o solutie pentru orice problema va putea recomanda unui fermier sau cultivator un sac de turba de calitate superioara. Desigur, aceasta este o investitie relativ considerabila, in functie de suprafata care trebuie acoperita, dar este un mod bun prin care te poti asigura ca plantele tale se dezvolta intr-un mod optim.

Folii de tunel, de solar si de mulcire

Nu in ultimul rand, un magazin de seminte legume ar trebui sa aiba o oferta cuprinzatoare de folii de mai toate tipurile – cel putin de tunel, solar si de mulcire. Acestea sunt necesare in situatiile in care cultivatorul doreste sa-si protejeze mai bine plantele si implicit sa garanteze o recolta bogata.

Magazinul online AdriSem este un magazin de seminte legume care este echipat cu toate cele mentionate si multe altele. Descopera oferta completa chiar acum si achizitioneaza cele mai bune seminte si cele mai bune echipamente, materiale si accesorii dedicate ingrijirii plantelor tale!

Previous post TOP 7 preparate cu drojdie uscata pe care toti brutarii ar trebui sa stie sa le faca
Next post Clinica de ortopedie – prietenul cel mai bun al corpului cu dureri!